MAGRET FARCIT DE FOIE

Ingredients:

1 Magret d’ànec d’entre 300 i 400 g
50 g de foie fresc o foie mi-cuit
Sal
Pebre negre mòlt
Oli d’oliva

Elaboració:

Obrim el magret per la meitat com si fos un llibret. El salpebrem i el col·loquem damunt d’un paper film. A continuació el farcim amb el foie fresc o mi-cuit. Enrotllem el magret i l’emboliquem amb el paper film. Preescalfem el forn a 200 graus. Col·loquem el magret dins una safata d’anar al forn, amb una mica d’oli per sobre. Deixem coure uns 10 minuts màxim. Quan estigui fred, tallem el magret enrotllat a rodanxes. En una planxa, quan estigui molt calenta, hi posem les rodanxes de magret farcit de foie i deixem coure, 1 minut per costat. Ja es pot servir.

Recepta per Jordi Garcia Miguel.

Tornar a l’índex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *